Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Ξεκινούν οι Πασχαλινές Αποδράσεις στις Γειτονιές του Νότου, με τους μικρούς μας φίλους να αναβιώνουν και πάλι το έθιμο του Λαζάρου το Σάββατο 11 Απριλίου στα χωριά μας!
Συνεχίζουμε τη Κυριακή 12 Απριλίου στις 10π.μ. με δεντροφύτευση που διοργανώνουν εθελοντές, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Απολακκιάς με τη στήριξη του Δήμου μας στο γήπεδο Απολακκιάς και στη θέση «χαλικιά». Συγκέντρωση στη πλατεία του χωριού. Επίσης θα γίνει και καθαρισμός στον Αρχαιολογικό χώρο Αγ.Αναστασίας Ζωναρά.
Την ίδια μέρα γύρω στις 1μ.μ στο Γεννάδι ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νικηφόρος Μανδηλαράς» πραγματοποιεί ένα όνειρο αρκετών χρόνων.
Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του Δήμου Νότιας Ρόδου και της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε η οποία μέσω του προγράμματος LEADER+ χρηματοδότησε το έργο, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια του παραδοσιακού Γιανναδενού Σπιτιού.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ…
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!!!
Και μη ξεχνάτε:
Να επισκέπτεστε το site μας www.southrhodes.gr, να μας στέλνετε τις ιδέες, απόψεις σας γιατί …
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

Νέο τεύχος του περιοδικού "Αφιέρωμα"

Προκειμένου να εκδοθεί σύντομα το νέο τεύχος του περιοδικού "Αφιέρωμα" ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασκληπιείου, ζητά την συνδρομή όλων μας, με την αποστολή άρθρων, σχολίων, παλιών ιστοριών, ποιημάτων, και φωτογραφικού υλικού έως της 30 Απριλίου 2009.

Rodiaki.gr - Τοπικά Νέα

dimokratiki.gr - Η Δημοκρατική της Ρόδου

idrasis.gr - Η ΔΡΑΣΙΣ

Parapona-Rodou

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ